5 december 2018 *Nu är det jul igen*

Sista månaden på året är kommen och julen står för dörren. Knappt hade halva november gått innan man kunde skymta en och annan julstjärna eller adventsstake i novemberrusket. En del tycker att julpyntet kommer fram alltför tidigt och att det tendrar att bli värre för varje år. Jag orkar faktiskt inte bry mig om hur andra väljer att fira eller inte fira jul. Vi satte upp våra grejer lite successivt med start lite innan första advent. Blir säkert bra!

 

Första terminen av skolan lider mot sitt slut så snart blir det jullov. Har redan tagit ledigt från förvärvsarbetet och är väl tillbaka på Regeringsgatan först nästa år :-) Fick idag reda på att jag klarat tentan vi hade i skolan nyss. Skönt att kunna lägga det bakom sig och nu lugnar skolan ner sig lite känns det som så att man kan fira jul. Ska bara till pluggen två dagar till sedan är det jullov! Tjohoo!!

 

December har mer att erbjuda i år än det vanliga kära julstöket, som förvisso är nog så kul. Jag ska nämligen få den extraordinära äran att få sjunga ”O, helga Natt” på självaste midnattsmässan här i smålandsstenar. Jag tror knappast själv att det är sant, men det är det tydligen *nyper mig i armen *. Om jag är nervös? Jag känner mig typ känslomässigt avtrubbad, för jag tror inte att jag kan ta in det riktigt. Pappa undrade: ”Har du inga nerver alls, pojk?” Och med det menade han såklart om jag verkligen inte var nervös. Och nog sitter det nerver där någonstans, men det är tillfälligt avbrott i dem allihopa :-D Systemet är överbelastat helt enkelt. Det kanske verkar fånigt, men för mig är detta så stort... helt enormt! Jag vågar nog påstå att detta är en av de största utmaningarna som jag ställs inför i hela mitt liv. Och... jag SKA fixa det! Jag har alltid älskat att sjunga och någon gång har man ju funderat över hur det skulle vara att stå på en scen och sjunga, men samtidigt så har väl dåligt självförtoende och blyghet suttit på axeln och sagt: ”Äh, men kom igen nu, tror du att du är något?” Jag har helt enkelt fått nöja mig med att sjunga för mig själv i bilen (nej inte i duschen). Men nu händer det verkligen... Man blir lite modigare när man passerat trettio och man inser att det man verkligen vill göra det ska man också göra. Följa sina drömmar helt enkelt, och det är aldrig för sent.

 

Imorgon blir det massa god julmat med pappagänget, vilket vi ser fram emot. Äta gött och bara prata skit, det är livet på en pinne :-D Så man får väl börja fasta nu så att man kan kränga i sig redigt möe mat imorgon kväll.

 

Har varit ett par vändor på ortodontikliniken i Värnmo senaste tiden, och nu har jag fattat ett stort beslut. Mer om det i nästa blogginlägg.

 

//The Damned

 

Dream it, wish it, do it ...

RSS 2.0