31 oktober 2012 *Mörkt*

Klockan är tillbakavriden en timma viket gör kvällarna ännu mörkare, men morgonarna blir lite ljusare igen, åtminstone tillfälligt. Vinterdäcken har vi släng på i helgen så nu kan man köra som en dåre igen... not... Och skrapa rutorna på bilen som är min favoritsyssla under vinterhalvåret :-/ Ironisk igen
 
I helgen hade jag och Emma hennes brorsbarn på besök, Michelle och Antonia. De sov över från fredag till söndag. På lördagen var vi på värnamo marknad och gick runt och kollade läget lite, blev väl en och annan lott och lite godis... Så ser väl en vanlig marknad ut antar jag :-) McDonalds och City Gross som avslutning... Mmm Hamburgare :-p
Här hemma har vi glott på TV och flickorna har spelat piano så att klaviaturen glödde och strängarna vibrerade in i nästa vecka :-) Sen hann vi med ett besök hos Emma och Pierre på kvällen, där vi satt och pratade lite skit. Trevlisch! Becka hade också kröpit ur sitt på när vi gick hem så vi sa hej till henne också.
Nu är jag långledig så in i helvete... Så nu ska jag göra ingenting för det har jag inte hunnit med att göra på länge, typ.
Köss och hej!

// The Damned
 

 

23 oktober 2012 *Släktforskning*

Nu börjar det bli kallare på allvar. Tycker att jag fryser om händer och fötter hela tiden, men då är det ju tur att Emma har köpt varma innetofflor till mig... Inte så värst snygga, men de fyller ju sin funktion i alla fall :-)
Förra onsdagen (17/10) var vi på blomstergården här i Smålandsstenar och fikade på deras café. Där träffade vi ju på Maria Werner, som är min gamla klasskompis från högstadiet. Så vi satt och pratade om gamla minnen från den tiden och alla hyss man hittat på med. Där slog vi ihjäl några timmar på caféet. Trevlisch!
Hopp, sen var det jobb i helgen och det är avklarat. På måndagkvällen var jag och Emma på släktforskning i reftele. Det var sånt där öppet hus så att man fick prova på att använda datorerna och deras verktyg. Det var typ "Arkiv digital" och "Landsarkivet" och massa annat som man kunde gå in på... Program som i vanliga fall kostar massor att ha tillgång till... Men det kanske det är värt om man har intresse för det :-D
Inatt ska jag jobba extra. Ska bli trevligt att arbeta med Elizabeth och Sita igen, för det var ju längesedan. Hade typ glömt av att jag skulle jobba, men kom på det inatt när jag inte kunde sova... Haha ibland är det bra att ligga vaken!
Ha det fint allesammans!

Ps. Glöm inte att vrida tillbaka klockan en timma i helgen! ds.

// The Damned

 

16 oktober 2012 *Hmmm*

Nu äntligen börjar förkylningen att släppa.. Gött! Nu ska jag bara till hälsokosten och köpa vitaminer så att man förhoppningsvis får lite starkare immunförsvar till den annalkande vintern.
I lördagsnatt var jag ju i vårdlaget och arbetade :-) Det var roligt, även om man är som ett blåbär. Alltid skoj att få jobba extra. Söndagen fick bli lugn, för då var jag så jäkla trött.
Igår, måndags, var jag, Linda och Lillemor hos Nettan och kollade på film. Det var trevligt. Hoppas att det blir snart igen... och idag var det möte på jobbet, några konsulter som ska leda arbetsplatsen i rätt riktning kan man väl säga. Nähe, om man skulle fixa till lite käk. Idag får det bli kött! Mmm... Kött!

// The Damned

13 oktober *förkyld igen*

Jaha, då var det dags igen för förkylning. Har hostat som en idiot inatt och näsan rinner som ett jävla vattenfall. Har snutit mig en miljard gånger så att jag har tredje gradens brännskador i hela plytet för fan! Hostmedicin, nässpray, Ipren och resten av Apoteket har intagits utan större effekt. Jävla skit!
Aja, ska inte klaga det går nog över. En sömnlös natt överlever man väl alltid. Igår hade jag min brorson, Elias, på besök ett par timmar. Vi byggde torn, lekte med katterna, spelade Wii och kollade på film :-) sen körde jag hem honom på kvällen så jag fick träffa Maria och Michaela en sväng. Brorsan och svägerskan är ju i Tyskland över helgen.
Städ-dag idag på området här, men jag får nog hoppa det denna gång med tanke på förkylningen. Måste försöka kurera mig tills ikväll så jag kan jobba... och SOVA för fasen måste jag ju göra! Har suttit i soffan inatt och glott... Nu vaknar strax Emma, så får väl masa ut röven i köket och slå på kaffe.

Ha det bra allesammans!

// The Damned
 

11 oktober 2012 *Nya vitvaror*

Då var de nya vitvarorna satta på plats. Kyl, frys och spis i rostfritt... så läckert! Äntligen en spis med glaskeramikhäll som är lätt att rengöra. Jobbigt med plattor som sticker upp som man måste gno och putsa runt, men nu är det slut med det. Ett helt nytt kök!

FÖRE:


EFTER:

10 oktober 2012 *Långledig*

Onsdag idag och jag går av för långledighet. 9 dagars ledigt :-) Men har en del inplanerat som ska göras.
Imorgon får vi hem vår nya kyl, frys och spis. Var tvungna att skaffa nytt eftersom den gamla skiten är från 80-talet och drar massa ström och är allmänt piss-kass. Men imorgonm blir det nytt och fräscht!
Sen på fredag sticker jag upp till Fållinge och hämta min brorson (Elias) för han ska sova över. Så vi ska ha lite mys pys på kvällen :-) Brorsan och hans fru ska iväg på lite skojigheter i helgen nämligen... det unnar jag dem!
Sen på lördag var det meningen att vi skulle till Hällekis. Men jag blir hemma för jag ska jobba extra i vårdlaget natten mellan lördag och söndag! Tjohoo! Lite extra jobb är alltid välkommet. Så Emma får åka själv, men det ska nog gå bra.
Sen är det ju gårdstädning på lördagen också... Blir en massa att göra. Sen kommer det väl med all sannolikhet regna med, bara för att det ska vara jävligt. Men men... Sen händer det en del till veckan också men orka gå händelserna i förväg... återkommer om det sen. Ha det så bra allesammans!

// The Damned
 

7 oktober 2012 *Halmstad*

Jaha, det blev ändrade planer igen! Trippen till Hällekis blev framflyttad till veckan, så vi får vänta med att träffa lilla bebisen. Men den som vänta på något gott...
Men igår var vi i alla fall hos min kära broder i Halmstad! Det var skoj, har inte varit där sedan Adam och länsmans tid känns det som så det var fasiken på tiden! så vad hittade vi på med där då? Jo, vi gjorde som ungdomar i allmänhet brukar göra. Satt med varsin mobil i näven och spelade wordfeud och grejer... Jaja, men ni som anser att det är osocialt är helt enkelt för gamla, inget att orda om! Haha... det är så det funkar nu för tiden :-)
Hopp... sen bjöd de på god mat också, någon form av chilligryta, gott var det i alla fall. Vet ej om det var Olas eller Mickes påhitt :-p ... På kvällen blev der lite nintendo 8-bits på den stora "duken", lätt att man kunde räkna pixlar :-)
Trevligt värre! Det måste göras om. Här nedan är ett foto på brodern och svågern...

// The Damned

6 oktober *Ändrade planer*

Det blev visst lite ändrade planer i helgen. Blir att vi sticker till Halmstad idag istället till brorsan :-) Skoj skoj. Så blir det Patrik och Emelie imorgon istället. Så nu gäller det att slipa social-knölarna ordentligt när vi ska socialisera oss med så många :-p
Igår hann jag och Emma göra piroger. Blev riktigt gott, men typ för mycket bröd. Sen var vi ju hos Becka och Jonas och gratulerade lilla Oliver (1 år) och då skulle det naturligvis ätas också. Becka gav sig inte förens vi smakat på allt. Smörgåstårta, bullar, cupcakes, hallongrottor etc... *blööö* va mätt man blev asså.
Så fullt upp denna helg asså. Sen undrar jag vad det är som lyser så skarpt på himmeln idag? På tal om väder, så tycker jag att man inte behöver ha så många väderleksrapporter på TV/radio. Jag tänker liksom som så att det har ju typ varit höst sedan i... tja förra hösen kanske? Dvs bara regn. Regn är ju standardväder i detta rike så det räcker ju att de visar väderleksprognoser när vädret "avviker" från det vanliga, alltså regn... Nej, nu hinner jag inte sitta och spekulera i detta mer. Ha en bra helg allesammans!

// The Damned
 

5 oktober 2012 *Fullspäckat*

Började redan kl 16.00 när jag vaknade. Ja, jag jobbar natt så därför jag sover så länge så du inte tror att jag är sjusovare och sover bort hela livet. I alla fall så fick jag bråttom för jag skulle ju hinna med duscha och sen laga mat åt mig och tanten för kl 18.30 skulle jag på styrelsemöte. Konstigt att det mötet numera alltid ska infalla samtidigt som jag ska iväg och jobba sen? Tråkigt att behöva resa på röven mitt i mötet och ursäkta sig varje gång... Aja, tur man har Grann-Emma att fråga vad som framgick på mötet :-)
Nu har jag i alla fall tagit helgen... så skönt att ingenting göra... men vad jag bedrog mig själv. Det händer en del skoj i helgen är det tänkt. Nu ikväll ska vi nog bort till Becka & Jonas på mellangården och grattulera lilla Oliver som fyller 1 år idag :-) Stora killen! Sen imorgon blir det mer bäbis-besök. Men då åker vi lite längre, till Hällekis (ligger typ vid Vänern) och hälsa på Patrik (Emmas brorsa) och Emelie och deras lilla dotter som inte är många dagar gammal. Så fin :-) Att jag kommer att sova som en gris i bilen dit upp.. Måste ju upp i ottan imorgon (allt före kl 09.00 är "ottan" för mig) Hoppas jag slipper köra bara *hihi* är så tråkigt så.
Jaha, och på söndag blir det nog eventuellt att sticka ner till Halmstad en sväng och hälsa på min brorsa. Har inte varit där på... jag vete fan nä vi var där sist. Så nu är det banne mej dags! Ska även försöka göra en plommonparfait i helgen om man har en lucka någonstans i agendan... Får se om det hinns med.
Som sagt, fullspäckat i helgen! Jag ska nog slippa bli rastlös denna gång också. Ha det gott allesammans!

// The Damned

3 oktober 2012 *Återuppta bloggen*

Tjena!
Det är några år sedan man skrev här. Jag tänkte att det var dags att återuppta bloggandet. Satt nyss här och läste gamla inlägg och skrattade åt mina egna skriverier, haha... Dålig humor jag vet. Men kul att kunna gå tillbaka och se vad man hittat på för dumheter.
Senast jag skrev var nog 2009, så orka sammanfatta typ tre år *suck* så det bästa är väl att börja skriva från idag och frammåt. Fast i bloggen ser det ut som tre års tomrum. Fast det har hänt så mycket, flytt, arbtete, familj, vänner etc...

Just idag har det ju inte hänt så mycket. Väntar på att klockan ska gå så att man kan åka till jobbet. Hushållsasistenten är utlånad till Becka för hon ska baka och greja så mjölet yr. Sen ska hon låna plåtar, pärlsocker, stolar och fan och hans moster. Du lånar ju halva mitt liv tant :-p
Blir så trött av detta väder som bara är regnigt och mulet, visst det hör hösten till men när det har varit höst sedan i våras så har man väl rätt och gnälla, skälla och gnöla en stund...
Har beställt ny kyl, frys och spis. Kommer hemlevererat torsdag nästa vecka. Så satans snyggt med rostfritt stål. Passar bra till skåpsluckorna som vi nyligen målat i ljusgrå nyans. Sen när köket är klart ska vi ge oss på nästa rum... Får se vilket det blir...
Detta får bli slutet av nyöppnandet av bloggen.. eller nått sånt. Kom ihåg att Gud straffar inte den som handlar utifrån sitt hjärta... är inte kristen men det lät ju jävligt bra! Tack och hej! Auf Wiedersehen!

// The Damned

RSS 2.0