6 oktober *Ändrade planer*

Det blev visst lite ändrade planer i helgen. Blir att vi sticker till Halmstad idag istället till brorsan :-) Skoj skoj. Så blir det Patrik och Emelie imorgon istället. Så nu gäller det att slipa social-knölarna ordentligt när vi ska socialisera oss med så många :-p
Igår hann jag och Emma göra piroger. Blev riktigt gott, men typ för mycket bröd. Sen var vi ju hos Becka och Jonas och gratulerade lilla Oliver (1 år) och då skulle det naturligvis ätas också. Becka gav sig inte förens vi smakat på allt. Smörgåstårta, bullar, cupcakes, hallongrottor etc... *blööö* va mätt man blev asså.
Så fullt upp denna helg asså. Sen undrar jag vad det är som lyser så skarpt på himmeln idag? På tal om väder, så tycker jag att man inte behöver ha så många väderleksrapporter på TV/radio. Jag tänker liksom som så att det har ju typ varit höst sedan i... tja förra hösen kanske? Dvs bara regn. Regn är ju standardväder i detta rike så det räcker ju att de visar väderleksprognoser när vädret "avviker" från det vanliga, alltså regn... Nej, nu hinner jag inte sitta och spekulera i detta mer. Ha en bra helg allesammans!

// The Damned
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0