29 september 2018 *nystart av blogg*

Hej allesammans!Jag tänkte göra ett försök att till att skriva lite i denna blogg, i vilken jag ej skrivit på flera år. Så nu är det verkligen hög tid! Här kommer jag att skriva allt möjligt, både trevliga saker hoppas jag och en massa skit. Sen kan det hända att jag svär och lever som fan, men det får vi bara acceptera :-)
 
Så vad har hänt sedan jag uppdaterade denna blogg senast? En hel del märker jag: nytt jobb, ny bostad och så har det ploppat ut fyra ungar. Vänner har kommit och gott, nära och kära har lämnat jorden och nya har tillkommit. Ungefär så som det ser ut för gemene man i livet antar jag. Det har varit val i år, men politiken ger vi fan i här på bloggen för det blir så satans tråkigt!
 
Aktuellt just nu i livet: Mina barn... Så roligt det är att vara förälder, att se de små liven utvecklas hela tiden. Ja, ni som är päron vet ju precis vad jag menar. Jag kommer inte att skriva så mycket om mina barn här på bloggen och några bilder blir det tyvärr inte heller. Kan nämna att de heter Simon, Lucas, Jacob och Kevin och de är alla under fem år. Så ja, jag och Emma har legat i ;-DNär man bildar familj så öppnas en hel värld av nya bekantskaper upp. Vi har fått så otroligt många nya fina vänner, att man tror knappt det är sant. Vi är oehört tacksamma för var och en av dessa människor som förgyller våra liv.
 
Så har man blivit student igen! Denna gång ska jag läsa till stödpedagog. Vad gör en sådan tro? Titeln är ganska nyetablerad och innebär fördjupade kunskaper i arbetet inon LSS, för personer med kognitiv funktionsnedsättning eller med exempelvis autism. Jag är färdig med min utbildning om två år och jag tror jag kommer att ha nytta av denna kunskap både i arbete men också i privatlivet. Vi läser också om psykisk ohälsa, vilket jag efterfrågat i typ hundra år, hehe,,. Känns super och jag har så trevliga kompisar i skolan som jag lärt känna. Ja, träffa nytt folk brukar inte vara några större bekymmer för prata och tjata det kan jag när jag är på det humöret ;-D
 
Just nu känner jag mig inte så pratglad dock. Sitter på jobbet och är trött som ett ålahuvve. Ska bli gött att komma hem och vrida ner trynet i kudden ordentligt! Första natten är alltid lite ”seg” sen flyter det på. Ibland saknar jag mina långledigheter (9 dygns ledighet), men jag har valt att arbeta heltid och det trivs jag med. Jag jobbar sju av tolv helger och det är nog bara jag som är så idiotisk som kan tänka mig det, fast jag kommer inte alltid att vilja ha det så. Fast just nu funkar det fint.Nej, nu ska vi inte hoppa igång denna blogg efter så lång tids paus med att skriva en roman (en novell räcker). Så nu sparar vi lite på krutet till nästa gång. Ha det fint och tack för att du tog dig tid att läsa :-D
 
//The Damned
 

RSS 2.0