20 februari *Äntligen helg!*

Ahh... Nu är det äntligen helg igen, och jag är tre-ledig, dvs att jag är ledig fredag till söndag :-) Så ska ta det lugnt och ha det gött. Har börjat "chilla" lite här hemma med en Cointreau och snart ska vi äta kycklingsallad. Förresten så vet ni väl om att jag har facebook.
Imorgon ska vi åka och gratulera Marika och sen vet jag inte vad som händer. Skönt att ta dagarna som de kommer. Men detta får räcka för idag. Jag skrev ju faktiskt igår. Vad begär ni egentligen utav mig?!  Haha... Trevlig helg på er alla!

// The Damned

19 februari

Jaha, vintern är då inte slut ännu. Utanför fönstret ligger det ett ganska tjock täcke av snö. Kallt och bistert är det också, men det har jag inte ont av. Är det riktigt kallt ute så kanske det är någon geting, fluga eller någon annat insektsjävel som dör. Haha!
På sistone har det väl inte hänt så mycket. Har skaffat Facebook och håller på att bekanta mig med detta :-) Roligt att man kan hitta folk där som man inte har träffat på ett tag. Ploblemet är bara att det är mycket fjortis-stuk över det hela. Typ: "...sänd detta meddelande till X antal personer, annars..." tycker sådana saker och andra kedjebrev är jobbiga. Men det kommer man väl aldrig ifrån. Aja, nu orkar jag inte skriva mer... God natt!

// The Damned

13 februari *otursdag?*

Fredag den 13:e!! Tänk om det innebär otur? Hmm.. Jag vet inte riktigt om det har hänt något oturligt idag egentligen. Hände en sak på jobbet som kanske är otur.. eller slarv? Vet inte riktigt. Aja, hade i alla fall mycket att göra på jobbet idag.. Skulle ha städat, men det fick va.. Skulle ha tvättat, men det fick va.. Gjorde massa annat och kände mig allmänt duktig :-) Igår satt jag och gick igenom och renskrev det som togs upp på APT mötet i onsdags. Är ATP-ledare som det kallas.. Skrev så mycket att jag blev kallad: "Ulla-Bella sekreteraren" av min arbetskamrat. Hehe.. Men men.. Känns som man börjar att dra på sig lite förkylning nu.. Har kännts konstigt i halsen två dagar nu men får fortsätta med min dunder kur så att det håller sig i schack. Så fort jag kom hem från min händelserika arbetsdag så fick jag kasta i mig maten som stod färdig och sedan slängde jag och Emma oss i bilen, ut till Skeppshult och kolla på hus (bara kolla). Sen snabbt hem igen och hinka i sig lite te/kaffe och iväg till träningen.. Sen äntligen är det helg.... Jag ska vila mig :-)
Alla hjärtans dag imorgon.. Då är det bara jag och Emma hela dagen :-) Auf wiedersehen!

// The Damned

10 februari *pust*

*Puhhh...* Har inte hunnit skriva här nu på ett par dagar. Har först och främst jobbat i helgen och det är ju ganska mastiga helger som jag nämnt tidigare. Blir ju helt jäkla slut efter en sådan helg.. Dessutom har jag inte haft en normal helg sen vi började på det nya schemat. Är det inte vikarie jag jobbar med så är jag flyttad till annan avdelning. Inte för att det gör så mycket i och för sig men det skulle ju vara skoj och veta hur en vanlig helg ser ut *ler* Jaja... ikväll ska jag vara på en annan avdelning igen så får se hur det blir. Blir säkert skeeta bra..
Igår var jag och frugan hos svärfar och hälsade på.. Det är alltid skoj att hälsa på honom. Men hade ju tyvärr inte fått på mig min fjäskt-röja** då men det får bli nästa gång. På kvällen när vi kommit hem igen så gjorde jag mat som var jättegod: Snabb linsgryta... Men nu orkar jag inte skriva mer.. Kaffet kallnar ju här.. Adjö

// The Damned
**= En tröja med trycket "svärfars favorit" på.

6 februari *Jönköping igår*

Igår var jag och Emma i Jönköping och jodlade runt lite... Eller inte. Vi var på skogskyrkogården där Emmas farmor ligger begravd. Sedan var vi på A6 och IKEA och shoppade lite. Som omväxling tog vi tåget upp till Jönköping och då fick vi byta tåg i Värnamo/Vaggeryd.. Det är väldigt gött att slippa köra hela tiden.. Är inte så pigg på det där.. Plus att man får se så mycket roligt folk på tågen.. Haha en del skrattar man ju åt. Men men.. Hittade inte sådär extremt mycket.. Och just det ja, en annan sak som är bra med att åka tåg upp är att man handlar inte så förbannat mycket för man vet ju att man inte har någon bil att packa in det i och då måste man konka på bråten in och ut ur tåg och trängas med gamla kärringar och feta gubbar.. usch.. Själv handlade jag det nödvändigaste plus ett par skor.. Skorna var lite impulsköp.. Men men, det var skoj i alla fall..
Idag har jag fått byta tur och jobbade morgon istället för kväll.. Nu har jag två feta fina delade turer framför mig.. Man kan gott säha att jag går på mitt arbete kl 7.00 imorgon bitti (lör) och går av kl 21.00 på söndag.. Är bara hemma och blunda där emellan nånstans.. *dah* Trevlig helg!

// The Damned

3 februari *Ny bil?*

Jag, Emma och min mor har idag varit på ambjörnssons i Gislaved och kollat på nya bilar. Där fanns många fina bilar att titta på så kunde inte bestämma mig riktigt.. Tyvärr så är värdet på min nuvarande bil inte riktigt lika med mina förväntningar. Annars hade det kanske kunnat bli affärer redan idag. Men det får vänta lite...
Var på ICA kvantum sedan.. Där träffade vi Rune. Så vi stod och hängde nere vid fläskfiléerna och tjatade lite.. Sedan kom Linda Boman och då fick man ju trata en stund till. Annars har det väl inte hänt så mycket idag...

Går och vänta på en tryckkokare som jag har beställt.. Men den kommer ju faan aldrig.. *suck* undrar hur länge till man ska behöva vänta? Det har snart gått en månad.. Men men.. Det är väl bara att ha tålamod. Ha det!!

// The Damned

2 februari *hehe*

Har precis kommit hem från träningen och ätit.. Ska snart iväg en sväng igen med återvinning *suck* Imorgon jobbar jag kväll, det betyder att jag har sovmorgon *wohooo* men måste gå upp i vetig tid för ska eventuellt åka och kolla på en ny bil.. hehe.. blir i Gislaved. Såg nämligen en där som jag kanske blev lite intresserad av.. Men som sagt får ju kolla lite mer noga imorgon. Finns inte mycket mer att skriva om idag... God natt :-)

// The Damned

RSS 2.0