13 mars *Becel - Älska INTE ditt hjärta* *VoteEarth*

Då var det fredag den 13 igen.. Var det förra månaden också, men hoppas inte att det betyder otur bara.. Förra månaden på fredag den 13 så slutade det ju med att vi fick samtal från akuten.. Men det är en annan historia..
Såg på nätet att det är något slags "projekt" som kallas VoteEarth, som innebär att man den 28 mars 2009 kl 20.00 ska släcka ner alla sina lampor och elektrisitet så mycket som möjligt för att bidra till en bättre miljö... eller nått sådant. En fin tanke var det i alla fall.. Man skulle göra detta mellan 8.30-9.30pm (är väl 20.30-21.30 i våran tideräkning??) Vill ni läsa mer så gå in på denna sida: http://www.voteearth2009.org/home/ Jag kommer att släcka lamporna. Såvida jag inte jobbar då såklart :-D

Usch, jag blir så trött på den här reklamen om Becel "Älska ditt hjärta" med nyttiga vegitabiliska oljor och dittan och dattan.. Grejen är bara den att den där margarinskiten har genomgått massa kemiska processer så det liknar ju ingenting. Inte alls bra för kroppen! Dyrt är det också.. Nej vill man ha riktigt bra smör, gjort på redig grädde och som är naturligt så välj Bregott! Jaja jag vet att livsmedelsverket säger att det är onyttigt bara för att det innehåller mättat fett. Men de senaste studierna säger faktiskt att mättat fett är nyttigt! Sen och andra sidan kan man inte lita på det livsmedelsverk som vi har idag. Mä'n massa EU-trams och sånt... Ät med sunt förnuft!

// The Damned

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0